Coaching bij levensvragen

Is mijn partner of huidige baan (nog) wel de juiste voor mij? Hoe bouw ik nieuwe vriendschappen op? Hoe kom ik zelfverzekerder over? Hoe geef ik duidelijker mijn grenzen aan?

Om antwoord te krijgen op deze en andere levensvragen, om in te zien waarom deze vragen juist nu zo belangrijk zijn is soms meer nodig dan een luisterend oor. In mijn gesprekken als persoonlijk begeleider werk ik aan het opschonen van uw energie en/of het opheffen van blokkades. Soms is alleen dat al genoeg om te zien dat een oplossing zich openbaart. Door dichter bij uzelf te komen, waardoor inzicht in het eigen handelen kan ontstaan. In het energetisch werk kan het gebeuren dat oude patronen en oud zeer worden losgelaten. Dat kan heel confronterend zijn.
Wat ik bied is mijn luisterend oor en begeleiding bij het ‘kijken in de spiegel van uw eigen leven’. Daarbij geef ik u persoonlijk afgestemde opdrachten voor uw leven van alledag. De begeleiding kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar ook op een door u gewenste plek zoals het bos, het strand of bijvoorbeeld in uw eigen tuin.

Joost van der Spek

Intro Pagina