Welkom

Mijn naam is Joost van der Spek. Van jongs af aan houd ik me bezig met alles wat groeit en bloeit. Als tuindersdochter was voor mij logisch om te kiezen voor een studie aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool in De Lier. Deze werd gevolgd door de sociale academie.
De afgelopen 20 jaar was ik werkzaam in het welzijnswerk, begonnen als jongerenwerker en doorgegroeid tot landelijke beleidsadviseur. Sinds jongsafaan wist en voelde ik dat ik “iets” met mijn handen kon en dat er meer tussen hemel en aarde is. In 2007 ben ik mij hier in gaan verdiepen. Ik volgde diverse cursussen op het spirituele vlak, onder andere een uitgebreide opleiding tot magnetiseur en paranormaal heler en een medische basiscursus.
In 2008 startte ik met Manos Verdes. Hiermee herstelde ik voor mijzelf de verbinding tussen het zorgen voor mensen met hun specifieke kansen en mogelijkheden en het contact met de aarde. Zo kon ik vorm geven aan mijn belangrijkste persoonlijke drijfveer: leven in harmonie met jezelf en de natuur.

 

volg mij op Facebookvolg mij op Twitter

Joost van der Spek

Intro Pagina